Billig Tandblegning i København. Op til 10 nuancer lysere tænder på en time. Klinikken for Tandblegning byder dig velkommen

Tandblegning

Blegning af tænder i København?

Vil du have et flottere og hvidere smil? smil - hvide tænder

Prøv Tandblegning på klinikken i København som er meget effektivt.  Med vores specielle bleglampe er det muligt at gør dine tænder kridt hvide og helt op til 14 nuancer lysere.

Farvel til misfarvning – simpelt og smertefrit

Er du ikke tilfreds med – eller endda ked af – dine misfarvede tænder? Så er en kosmetisk tandblegning i københavn en simpel løsning, der hurtigt gør dit smil smukt igen.

Klinik Tandblegning til kun 1.195 kr (Normalpris 2.400 kr)
✔ Vi fjerner pletter og misfarvninger på tænderne
✔ Op til 13 nuancer hvidere tænder

Behandling udføres på klinikken
Tandpleje Gruppen
Ole Suhrs Gade 15
1354 København K.

HENT VÆRDIKUPON

 

Effektiv tandblegning i København

På klinikken Tandpleje Gruppen i københavn tilbyder vi dig en prof. tandblegning med moderne, effektiv Udstyr der med garanti vil give dig et smukt smil. Jo gulere tænderne er, jo større effekt er det muligt at opnå. Blegning er en veldokumenteret metode, og har været anvendt siden midten af 1980`erne. Resultatet af en blegning kan forventes at holde i mere end to år, hvorefter den nemt kan gentages.  

SE LEDIG TIDER HER

tandblegning kbh  1tandblegning københavn tandlæge hvide tænder klinik

hvidt smil - hvide tænder

tandblegning pris københavn

Misfarvede tænder

Har du misfarvninger eller mørke gule tænder? vi kan vi tilbyde en tandblegning, der giver dig et smukt og lysere smil. Der kan være mange årsager til misfarvninger, men uanset årsagen så har vi en skånsom og sikker tandblegning, der virker..